Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Uitnodiging bijzondere ALV , maandag 5 oktober.


Het bestuur van MHC Forescate nodigt alle leden uit voor de Bijzondere Algemene Leden Vergadering (ALV) die gehouden zal worden op maandag 5 oktober 2015vanaf 20.45 uur in het clubhuis ter goedkeuring van het voorstel tot statutenwijziging.





AGENDA


1. Opening van de vergadering

2. Statutenwijziging


In de Algemene Leden Vergadering van 8 september 2015 waren er onvoldoende leden aanwezig om het voorstel tot statutenwijziging formeel goed te keuren.
Met deze uitnodiging voorziet het bestuur in de voorwaarden tot statutenwijziging conform artikel 16 lid 4 van de huidige Statuten, zodat tot de wijziging kan worden besloten ongeacht het aantal aanwezige stemgerechtigde leden, mits met een meerderheid van tenminste drie/vierde van de uitgebrachte stemmen.

Onderaan dit bericht treft u een link aan naar het document met de voorgestelde integrale tekst van de akte van Statutenwijziging.


3.
Sluiting van de vergadering



Jelle Raap,

VoorzitterMHC Forescate




* Voor de meest actuele bijlagen bij agendapunten verwijzen wij u zoals gebruikelijk naar de beschikbare documenten op het besloten (na inloggen beschikbare) deel van deze site.

Via menukeuzes: club / documenten / vereniging.
Ook bereikbaar via deze directe link: http://mhcforescate.nl/files/documenten/2015921_statutenwijziging%20sept%202015%20201509.pdf  en vervolgens rubriekkeuze "vereniging".


 
 

terug naar vorige scherm