Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Dames 1 zegeviert bij Berkel

Zondag 18 september 2016 begon goed toen de wekker ging. De zon scheen, de vogeltjes floten en Lotte van der Pols deed weer mee dus dat kon niet anders dan vandaag 3 punten mee naar huis nemen.

We wisten van te voren al dat dit niet gemakkelijk zou zijn, want Berkel uit is zowel fysiek als mentaal een zware pot.  Coach Hans benadrukte in de voorbespreking dat we ons niet gek moesten laten maken en vooral ons eigen spelletje moesten gaan spelen, als we dit zouden doen dan komt het goed zei hij ...

Met veel goede moed en veel energie gingen we dan ook de wedstrijd in. Alle afspraken waren duidelijk en iedereen wist wat die moest doen. De eerste 10 minuten was het spel van beide kanten nog niet je van het.  Na 20 minuten  zette Milou Raap haar turbo aan over rechts en gaf een mooie pass op Lotte.  Lotte had de intentie om de keeper te omspelen, maar werd onderuit gehaald met een strafcorner tot gevolg.  Sabine gaf de bal hard aan en Milou scoorde. Het was er 1 uit het boekje.  Met een 0-1 voorsprong gingen we dan ook de rust in.

Hans gaf ons wat tactische aanwijzingen die we in de tweede helft moesten uitvoeren.  Alles liep voorspoedig, maar de goal bleef uit totdat Jorin de bal kreeg en een briljante pass op Lisa gaf ( die hem gelukkig miste), waardoor  Martine in stelling werd gebracht die de keeper uitspeelde en scoorde: 0-2.  YES! Esther, één van onze nieuwe aanwinsten, vond 0-2 niet genoeg en maakte een mooie actie over recht en scoorde supermooi in het hoekje: 0-3!!! Helaas kregen we in de laatste minuten nog een strafcorner tegen die Berkel mooi scoorde.  De einduitslag was dan ook 1-3. Deze punten zijn voor jou Hans, als verjaardagscadeautje.  J

Deze week zullen we ons voorbereiden op de wedstrijd tegen HDS.  De wedstrijd zal om 12.15 uur gespeeld worden  (een half uur eerder dan gebruikelijk! ). Na ons zal H1 om 14.15 uur ook tegen HDS spelen.  Dit is niet alles , want na afloop van deze duels zal er een clinic gegeven worden aan de jeugd. Tot slot zal er een feestelijk opening zijn van onze nieuwe velden.  Wat wij natuurlijk afsluiten met een feestelijk  TD. Wij hopen u allen volgende week langs de lijn te zien, want het belooft een mooie zondag te worden op Forescate.