Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Sportways hockeykamp op MHC Forescate
De allerbeste voorbereiding voor het nieuwe seizoen: SportWays hockeykamp op Forescate!
In de zomervakantie wordt van 20 t/m 22 augustus 2018 voor alle hockeyfans een tof én leerzaam hockeykamp op onze club georganiseerd (bekijk de kalender). Het kamp is speciaal ontwikkeld voor hockeyers die niet genoeg kunnen krijgen van hockey en hun technieken een extra boost willen geven voordat we straks weer beginnen met de competitie. Ons programma duurt van 09.00 - 17.00 uur en onze enthousiaste staf zullen er alles aan doen om jou uit te dagen waarbij je veel persoonlijke aandacht krijgt. Schrijf je nu - samen met je vriendjes, vriendinnetjes en/of teamgenootjes - in voor deze ultieme hockey experience!

Benieuwd naar het vorige kamp bij ons op de club? Bekijk hier de foto's.

Kids hockeykamp - 5 t/m 9 jaar
Voor onze jongste hockeykids is er een mix van hockey en plezier! Je krijgt 2 of 3 dagen lang op je eigen niveau leuke en leerzame hockeytraining, staat samen op het veld met een topper uit de Hoofdklasse, speelt een spannend toernooi en natuurlijk ook allemaal leuke didactische spelletjes. Vind jij hockey super tof? Dan is dit kamp iets voor jou!

YoungStars TOP hockeykamp - 10 t/m 14 jaar
Ben jij klaar voor next level hockey? Ons TOP kamp is er voor de fanatieke YoungStars die 3 dagen méér uit hun technieken willen halen. Je krijgt in kleinere groepen vernieuwende clinics die zijn ontwikkeld door onze toptrainers. Je gaat aan de slag met video-analyse op het veld, tactische sessies, je traint met keepers en oefent je zelf gekozen specialisme - zoals scoren, verdedigen, slepen of positionering. We spelen uiteraard ook een toernooi én er komt elke dag een Topper of gasttrainer langs. Wil jij veel uitdaging tijdens je kamp? Kies voor ons TOP programma!

Drijver Goalie hockeykamp - 8 t/m 14 jaar
Wil je leren vliegen en duiken? Tijdens dit dagkamp voor Goalies krijg jij 3 dagen lang speciale clinics van de Drijver Goalie Academy en gecombineerde trainingen. Hierbij word je persoonlijk en intensief gecoacht. Tijdens het toernooi ben jij van onschatbare waarde in je team met je nieuwe goalieskills. Word de vrees van iedere tegenstander!

Voor alle informatie en inschrijven kun je je aanmelden via www.sportways.nl.

Teamkorting!
Heb jij een team van 6 hockeyers waarmee je minimaal 3 dagen naar één van onze kampen komt? Dan hebben we teamkorting * voor je! Mail - voordat jullie je aanmelden - de namenlijst en het betreffende kamp naar [email protected] als je daarvoor in aanmerking wilt komen.
* Korting is niet te combineren met andere kortingen / acties. Alleen geldig in 2018. Klik hier voor onze voorwaarden.

Overnachtingskamp in de zomer
Wist je dat SportWays ook overnachtingskampen organiseert? Wij hebben deze zomer weer een heleboel uitdagende kampen voor je op de planning staan, voor verschillende niveaus en leeftijden (vanaf 10 jaar). Wij hebben dus altijd een kamp dat bij jou past! Ga naar onze website voor meer informatie en om je aan te melden voor één van deze kampen.

SportWays hockeykamp op Forescate
 
Bijlage: SportWays_Hockeykamp_Zomer2018_Forescate.jpg
 

terug naar vorige scherm