Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vriendenclub uitreiking ballen 10 maart 2019

Na de winterstop zijn op zondagochtend 11 maart ook de benjami’s van MHC Forescate weer met hockeyen gestart.
Bij deze herstart  hebben de Vrienden Van Forescate 200 opvallende oranje hockeyballen cadeau gegeven aan de Benjamini’s. 


Na een goede warming-up kwamen de kinderen afgerend op de groene container die afgevuld stond met de ballen op het eerste veld. De snelste Benjamini (Lies) mocht de eerste bal overhandigen aan Thijs en Joris (lijntrainers) waarna iedereen enthousiast aan de training kon beginnen.

 

Ondanks het wisselvallige weer stonden er veel ouders en Vrienden langs het veld en hebben zich ook nieuwe vrienden aangemeld. 


Namens de Vrienden Van Forescate hebben Paul Lodewick, Marnix Beljaars en Björn van der Wal aandacht gevraagd voor het belang van de Vrienden club. Voor een klein bedrag per jaar worden er enkele leuke evenementen georganiseerd en wordt er tevens gespaard voor nuttige zaken, (zoals deze ballen voor trainingsdoeleinden voor de jeugd). Een mooie combinatie van gezelligheid en algemeen nut !  Meldt u daarom ook aan op: www.vriendenvanforescate.nl



Eerder heeft de club mede door bijdragen van de "Vrienden” bijvoorbeeld  investeringen kunnen doen in meubilair, een scorebord en is ook -een deel van- de tribune bekostigd. Met deze ballen-actie is ook de jongste jeugd in het (spreekwoordelijke) zonnetje gezet.



  


  


  



    


Foto's: L.Wisman / A.de Gruiter


 
 

terug naar vorige scherm