Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Huldiging zaalkampioenen op zaterdag 7 maart

Zaalhockey Kampioenschappen voor Meisjes A6,  Meisjes B7, Meisjes D2,  Jongens  D1, en Heren 1

Naast het kampioenschap van de Heren 1 heeft dit zaalhockeyseizoen Forescate maar liefst vier kampioenschappen opgeleverd.

Dit zijn:

MA6:  Voor de MA6 was een overwinning op Hisalis voldoende geweest maar helaas lukte dit niet in de 1e wedstrijd.  Gelukkig werd de 2e wedstrijd tegen Voorhout met 6-1 gewonnen en speelde Hisalis daarbij haar wedstrijd tegen Voorhout gelijk.  

MD2:  Hoewel de stand door de afgelastingen van vorige week onoverzichtelijk was geworden stond het team er al goed voor maar er mocht niet verloren worden. En met 2 klinkende overwinningen dit weekend en een goed doelsaldo kon het kampioenschap niet meer ontgaan. 

JD1:   Dit team had nog 4 overwinningspunten nodig, of 3 moet een goed doelsaldo. Het werd het laatste met een overwinning van 10-1 op Victoria. 

MB7: met onderlinge wedstrijden dit weekend tussen de nummers 1, 2  en 3 was het super spannend. Beide wedstrijden werden goed gewonnen waardoor MB7  1e bleef in de poule en terecht kampioen. 

Alle teams van harte gefeliciteerd. 

Op zaterdagmiddag 7 maart om 16.30 uur zal er een huldiging plaatsvinden van alle kampioenen.

Naast de huldiging is er ook weer een vol hockeyweekend met leuke en spannende wedstrijden. Verder zullen er hapjes worden geserveerd en draaien we muziek.

Komt allen!

Met sportieve groet, 

Pieter Cuperus


 
 

terug naar vorige scherm