Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Zaalhockey wedstrijdformulieren
Nu veel teams dit weekeinde weer de zaal in zullen gaan, geven we op veler verzoek nog even een herinnering met betrekking tot de afgesproken procedure voor het inleveren van de wedstrijdformulieren.

In de bijlage bij dit bericht ziet u informatie over de zaalhockey-wedstrijdformulieren voor coaches, aanvoerders en begeleiders.
Als het openen van de bijlage niet lukt (mac-gebruikers) ziet u het bericht hieronder ook in "platte" tekst.
 
------------------------------

Beste coaches, aanvoerders en begeleiders,


Nu veel teams dit weekeinde weer de zaal in zullen gaan, geven we op veler verzoek nog even een herinnering met betrekking tot de afgesproken procedure voor het inleveren van de wedstrijdformulieren.

Het afgelopen weekend is gebleken dat toch niet iedereen op de hoogte is van de wijze van INVULLEN en INLEVEREN van de formulieren.
Vandaar dat we hierbij de directe link meesturen naar de eerder op de Forescate website gepubliceerde informatie zodat je de afspraken en procedure desgewenst nog eens goed door kunt nemen (u begrijpt dat wij dat dringend adviseren om allerlei fouten, vertragingen en boetes te kunnen voorkomen):
http://www.mhcforescate.nl/files/library/zaalhockey%20wedstrijdformulieren.pdf


Met betrekking tot het inleveren van de formulieren is de basisafspraak samengevat als volgt:

- De formulieren dienen op de wedstrijddag in de brievenbus naast de keukenachterdeur te worden gedeponeerd (zie bijgaande foto).
- Na 19.00 uur dient het team er zelf voor te zorgen dat het formulier op het adres van de zaalhockeycommissaris wordt ingeleverd.

Formulieren die toch na 19.00 uur in de brievenbus worden gedaan kunnen helaas niet meer worden verwerkt.
LET OP: de groene brievenbus IN het clubhuis is NIET bedoeld voor Zaalformulieren, deze bus wordt pas weer in het nieuwe veldseizoen geleegd, en de zaalhockeyfunctionarissen hebben ook geen toegang tot die brievenbus !!!


Tot slot nog een tip:
Het is natuurlijk niet mogelijk of wenselijk om in alle zalen lijsten met scheidsrechters-nummers beschikbaar te hebben, zoals dat in ons clubhuis achter de bar nu wel het geval is.
Omdat niet iedere scheidsrechter zijn/haar nummer altijd paraat heeft, is het verstandig om dat nummer vooraf even op te zoeken. Op de Forescatesite ziet elke scheidsrechter dit nummer bijvoorbeeld -na inloggen met zijn/haar persoonlijke code- onder de menukeuze: "instellingen scheidsrechters" (dan de laatste regel onder op de pagina).


We hopen jullie hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.


Met vriendelijke groet,

Zaalhockey MHC Forescate
Aernout en Desiree Cortenbach

PS1. Zie ook nieuwsbericht op site: http://www.mhcforescate.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=284&Volledig=1

PS2. Met betrekking tot spelregelwijzigingen dit jaar:
http://www.mhcforescate.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=285&Volledig=1

En link naar Zaalhockeyspelregels: http://www.mhcforescate.nl/files/library/reglement_zaal_website[1].pdf

 
 
 
Bijlage: Zaalhockey coachesmail 17 dec.pdf
 

terug naar vorige scherm