Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
12 en 13 december begint zaalhockey alweer

De klok is teruggezet en het laatste gedeelte van het jaar is aangevangen. De tijd van zaalhockey nadert met rasse schreden. Namens MHC Forescate zijn maar liefst 45 teams ingeschreven. Een absoluut hoogtepunt! Binnenkort zullen alle coaches de indeling van hun team vernemen en kunnen zij zich gaan voorbereiden op de spannende competitie. Deze begint in het weekeinde van 12 en 13 december (behalve voor de Top en Subtop-teams die het weekend daarna starten). De overige speeldata zijn de eerste vier weekenden in januari. Met eind januari de districtskampioenschappen en promotie- en degradatieprogramma. 

Natuurlijk zal via deze site belangrijke informatie met betrekking tot de zaal worden verstrekt. Het is dus van belang om regelmatig te checken welke info van belang kan zijn voor de deelnemende teams. In ieder geval kan per team alvast rekening gehouden worden met de volgende contributie:

- Senioren € 230,- per team
- Jeugd elftallen € 210,- per team
- Jongste Jeugd € 165,- per team.

Over de wijze van betalen krijgen de coaches spoedig bericht. Ik reken op een spannende en succesvolle zaalcompetitie! Met ieders medewerking gaat dat zeker lukken.

Vriendelijke groet,
 
Paul van Pelt
Commissaris zaalhockey
 
 

terug naar vorige scherm