Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Agenda
Agenda
Zomer Team BBQ
Datum: za 1   17:30 - 22:00
Locatie: Clubhuis
Memo: Beste leden,
 
Haal de bbq-tang en -schort alvast tevoorschijn en reserveer nu je teamtafel voor de Zomer-Team-BBQ op zaterdag 1 juni a.s. om 17.30 uur!
 
Gezellig met je team richting einde van het seizoen met een barbecue in de zon(?)! De parkeerplaats zal, net als vorig jaar op en top zijn ingericht met bbq’s, buitentap, muziek en een frietkar.
 
Iedereen is welkom, (jongste) jeugd, senioren, veteranen, trimmers en vrienden van. Wil je niet bbq’en, kom dan gezellig borrelen en meefeesten.
 
De kosten voor de bbq bedragen  €10,- voor kinderen tot en met 10 jaar en €12,50 per persoon voor 11 jaar en ouder. Inbegrepen zijn: vlees, stokbrood, sausjes, aankleding, vermaak en een puntzak friet van de frietkar. Heb je trek in een lekkere salade? Stem dan binnen je team af wie een salade wil maken.
 
Het is de bedoeling dat je binnen je team inventariseert wie er mee willen doen met de barbecue. Ouders, broertjes en zusjes kunnen zich uiteraard ook inschrijven. Is het lijstje compleet, geef je dan gezamenlijk op via de coach/manager/aanvoerder. Of geef je op als ‘losse groep’. Doe dit uiterlijk 23 mei a.s.
 
Opgeven kan via www.mhcforescate.nl/barbecue
 
Tijdens deze avond zullen ook de kampioenen die al bekend zijn worden gehuldigd. Voor de teams waarbij het spannend blijft tot aan het laatste speelweekend zullen worden gehuldigd door het Forescate huldigingsteam na de beslissende wedstrijd!  
 
Wij hopen op veel teams, mooi weer en een prachtige ‘bijna’ afsluiting van het seizoen. Kortom, dit wil je echt niet missen dus geef je snel op! 
 
Tot 1 juni!
 
De Evenementencommissie

Hele agenda