zon 29 mrt - zat 4 apr - zon 5 apr - zat 11 apr - zon 12 apr - zat 18 apr - zon 19 apr - zat 25 apr

1 maart | Senioren

Dames 3  !Oefenwedstrijd Roomburg D4       11:00 1 Polytan Rio  info

Heren 2  !Oefenwedstrijd Roomburg H3       11:00 2 Polytan Tokyo  info
Drieluik met Roomburg en Kieviten
Heren 2  !Oefenwedstrijd Kieviten H1       13:00 2 Polytan Tokyo  info
Drieluik met Roomburg en Kieviten

Veteranen A  !Oefenwedstrijd LOHC Vet HB       14:30 uit -   info

1 maart | Overig

Reservering 1,5 uur Wedstrijdsecretariaat  !Reservering       11:00 3 Polytan London  info
Reservering tbv D3 mocht veld 1 bezet zijn
Sproei-Pauze  !Reservering       10:30 1 Polytan Rio  info