zat 6 jun - zon 7 jun - zat 13 jun - zon 14 jun - zat 20 jun - zon 21 jun - zat 27 jun - zon 28 jun

4 april | Junioren ABCDEF

Meisjes A3 27746  Hockey Club Rotterdam MA8       n.n.b uit -   info

4 april | Overig

Sproei-Pauze  !Reservering       11:25 2 Polytan Tokyo  info
Sproeien normaal Prog. starten uiterlijk op hier genoemde tijd maar NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproei-Pauze  !Reservering       08:25 2 Polytan Tokyo  info
Sproei-Pauze  !Reservering       08:00 1 Polytan Rio  info
Sproeien uiterlijk 8.30 starten ivm sproeien andere veld. NOOIT TEGELIJK sproeien met andere veld !
Sproei-Pauze  !Reservering       10:05 1 Polytan Rio  info
Sproei-Pauze  !Reservering       11:55 1 Polytan Rio  info