zat 1 feb - zon 2 feb - zat 8 feb - zon 9 feb - zat 15 feb - zon 16 feb - zat 22 feb - zon 23 feb

15 maart | Senioren

Dames 1 5822  Berkel Rodenrijs D1       n.n.b uit -   info
Dames 2 14796  R.H.V. Leonidas D8       n.n.b uit -   info
Let op: Uittenue mee!
Dames 3 14842  Goudse MHC D2       n.n.b   info
Dames 4 14789  R.H.V. Leonidas D22       n.n.b uit -   info
Let op: Uittenue mee!

Dames A 5646  hdm DB       n.n.b   info

Heren 1 5737  MHC De Warande H1       n.n.b   info
Heren 2 12886  R.H.V. Leonidas H18       n.n.b   info

Veteranen A 16947  HGC HB       n.n.b   info
Veteranen B 16936  Alblasserwaardse Hockeyclub Souburgh HA       n.n.b uit -   info

15 maart | Overig

15 maart | Jongste Jeugd

Benjamini Meisjes  !Reservering training onderling       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Meisjes  !Reservering       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3

Benjamini Jongens  !Reservering       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Jongens  !Reservering training onderling       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3