zat 1 feb - zon 2 feb - zat 8 feb - zon 9 feb - zat 15 feb - zon 16 feb - zat 22 feb - zon 23 feb

5 april | Senioren

Dames 1 6754  VMHC Pollux D1       n.n.b   info
Dames 2 15051  Ring Pass Delft D5       n.n.b uit -   info
Dames 3 15007  HV Spijkenisse D2       n.n.b   info
Dames 4 15049  HV Victoria D11       n.n.b uit -   info

Dames A 6743  Leidse Hockey Club Roomburg DA       n.n.b uit -   info
Dames B 18256  R.H.V. Leonidas DB       n.n.b uit -   info

Heren 1 6600  Leidse Hockey Club Roomburg H1       n.n.b uit -   info
Heren 2 12725  Hockeyclub Barendrecht H4       n.n.b   info

Veteranen A 17000  HC Alphen HA       n.n.b   info
Veteranen B 17017  HV Bleiswijk HB       n.n.b uit -   info

5 april | Overig

5 april | Jongste Jeugd

Benjamini Meisjes  !Reservering training onderling       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Meisjes  !Reservering       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3

Benjamini Jongens  !Reservering       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Jongens  !Reservering training onderling       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3