zat 1 feb - zon 2 feb - zat 8 feb - zon 9 feb - zat 15 feb - zon 16 feb - zat 22 feb - zon 23 feb

24 mei | Senioren

Dames 1 8253  G.H.C. RAPID D1       n.n.b   info
Dames 2 15310  HDS D2       n.n.b uit -   info
Dames 3 15315  Groen-Geel D10       n.n.b   info
Dames 4 15311  Craeyenhout D6       n.n.b uit -   info

Dames A 8009  U.H.C.QUI VIVE DA       n.n.b uit -   info
Dames B 18274  HC Ypenburg DB       n.n.b   info

Heren 1 8794  D.H.C. Hudito H1       n.n.b   info
Heren 2 12348  DSHC H7       n.n.b   info

Veteranen A 17100  De Kieviten HB       n.n.b   info
Veteranen B 17101  V.M.H.C. CARTOUCHE HG       n.n.b uit -   info

24 mei | Overig

24 mei | Jongste Jeugd

Benjamini Meisjes  !Reservering training onderling       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Meisjes  !Reservering       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3

Benjamini Jongens  !Reservering       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Jongens  !Reservering training onderling       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3