Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Manager HTZ - Stijn de Man

We zijn verheugd dat we samen met HockeyWerkt een nieuwe manager HTZ hebben gevonden. We heten Stijn de Man van harte welkom. 

Stijn komt uit Nijmegen en heeft in de jeugd bij hockeyclub Union gespeeld en ervaring als trainer/coach opgedaan.  

Inmiddels is hij in de regio Utrecht op veel verschillende clubs actief geweest, als trainer aan teams uit alle leeftijdscategorieën maar ook het begeleiden en opleiden van zowel trainers als coaches.  

In de winterperiode is Stijn aanwezig op dinsdagavond en woensdagmiddag & -avond. Na de winterstop zal ook de donderdag en regelmatig de vrijdag daarbij komen. 

Als onderdeel van het ingezette beleid gaat Stijn naast het begeleiden en opleiden van (lijn)trainers, zich samen met de lijntrainers bezighouden met het verder vormgeven van de doorgaande lijn op hockey technisch gebied waaronder specifieke aandachtsgebieden per leeftijdscategorie.
In de uitvoering van de HTZ-werkzaamheden krijgt Stijn begeleiding en ondersteuning vanuit HockeyWerkt en continueert de club de verdere samenwerking.

Stijn is te bereiken via [email protected], uiteraard is hij ook aanspreekbaar op de club of telefonisch op 06-10952760

Ter ondersteuning van de manager HTZ, van de niet minder belangrijke maar meer administratieve- en ondersteunende taken, gaan we op zoek naar een enthousiast lid of ouder. Hierover volgt op korte termijn een aanvullend bericht.

We wensen Stijn heel veel succes en plezier.

 

 
 

terug naar vorige scherm