Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Vijf Forescate teams zaalkampioen

Zaalhockey Kampioenschappen voor Meisjes A6,  Meisjes B7, Meisjes D2,  Jongens  D1, en Heren 1

Als afsluiting op een mooi zaalhockey seizoen was weer een ongelofelijk spannend weekend met uiteindelijk 4 Forescate teams die zich na dit weekend Zaalhockey kampioen  2019/2020 mogen noemen. De Heren 1 was hen al voorgegaan als kampioen.

MA6:  Voor de MA6 was een overwinning op Hisalis voldoende geweest maar helaas lukte dit niet in de 1e wedstrijd.  Gelukkig werd de 2e wedstrijd tegen Voorhout met 6-1 gewonnen en speelde Hisalis daarbij haar wedstrijd tegen Voorhout gelijk.  

MD2:  Hoewel de stand door de afgelastingen van vorige week onoverzichtelijk was geworden stond het team er al goed voor maar er mocht niet verloren worden. En met 2 klinkende overwinningen dit weekend en een goed doelsaldo kon het kampioenschap niet meer ontgaan. 

JD1:   Dit team had nog 4 overwinningspunten nodig, of 3 moet een goed doelsaldo. Het werd het laatste met een overwinning van 10-1 op Victoria. 

MB7: met onderlinge wedstrijden dit weekend tussen de nummers 1, 2  en 3 was het super spannend. Beide wedstrijden werden goed gewonnen waardoor MB7  1e bleef in de poule en terecht kampioen. 

Alle teams van harte gefeliciteerd. Op zaterdagmiddag 7 maart zal er een huldiging zijn van alle kampioenen.

Met sportieve groet, 

Pieter Cuperus


 
 

terug naar vorige scherm