Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
UPDATE 1/4 Afgelasting alle Forescate activiteiten in verband met Corona virus

In navolging van de adviezen van de KNHB en het RIVM worden alle wedstrijden, trainingen en clubactiviteiten ook op Forescate afgelast tot minstens 6 april.


Het clubhuis en het complex zullen daarmee gesloten zijn voor alle Forescate activiteiten.


Het bestuur volgt daarmee het advies op van de hockeybond en zal de leden op de hoogte houden via de belangrijkste communicatie kanalen de clubwebsite, Lisa, en/of per mail.

 

Leden worden aangeraden om deze kanalen in de gaten te houden. 
Op deze pagina vind je de meest recente berichtgeving over de gevolgen van het coronavirus voor Forescate. Eventuele vragen kunnen het beste worden gesteld aan de trainer of de manager van ieder team. Deze kunnen hun (verzamelde) vragen vervolgens weer stellen binnen de hockeyorganisatie (lijn-coördinatoren). 


Uit het bericht van de KNHB van 1 april om 15.00 uur
De KNHB volgt sinds het begin van de coronacrisis de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Op basis van de op 31 maart gecommuniceerde richtlijnen van de overheid en het RIVM heeft de KNHB daarom helaas moeten besluiten de wedstrijden in alle competities voor dit seizoen 2019-2020 wederom uit te stellen.

  

Competities
De periode waarin de competities alsnog op het veld beslecht kunnen worden in dit hockeyseizoen is – in beschikbare wedstrijddagen gemeten – niet groot meer. 

De KNHB onderzoekt nu wat de mogelijkheden zijn om de competities wellicht op alternatieve manieren in mei/juni/juli af te ronden, dan wel andere alternatieve (competitie)formats voor een kortere periode op te zetten. Ons doel is om, wanneer de omstandigheden dat in de loop van mei zouden toelaten, het mogelijk te maken een aantal weken op de verenigingen te hockeyen. Op die manier willen we hockeyers en verenigingen alsnog een mooie periode vol hockey laten beleven. Daar zetten we nu onze energie, kennis en creativiteit op in. Zodra we de mogelijkheden concreet in kaart hebben, volgt een update aan alle verenigingen.

Op dit moment gaat het er echter vooral om er gezamenlijk voor te zorgen dat we de verspreiding van het coronavirus voorkomen en dat de mensen die zorg nodig hebben die zorg ook kunnen ontvangen. We rekenen daarom op het begrip van alle hockeyers en verenigingen en hopen dat iedereen richting de zomer alsnog met veel plezier op de verenigingen terecht kan.

Maatregelen verlengd tot en met 28 april,   
geen hockeyactiviteiten, clubhuizen dicht.

Voor de volledigheid wijzen we je er op dat alle eerder genomen maatregelen (bijvoorbeeld niet trainen en clubhuizen gesloten) van kracht blijven en verlengd zijn tot en met 28 april.

Ook voor Forescate betekent dit dat alle activiteiten blijven afgelast, en dat we (afhankelijk van het door de KNHB te kiezen scenario) wellicht in Juli nog competitiewedstrijden zullen spelen.

 
 

terug naar vorige scherm