Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Update Forescate Supercup
In de top tien is het ogenschijnlijk rustig: weinig verschuivingen en JO12-1 staat nog bovenaan. Hun nachtrust wordt echter goed verstoord door drie damesteams: MO14-1 dat met stip stijgt naar een gedeelde tweede plaats met MO16-1. Strak op de hielen gezeten door MO16-3. Er is maar één monsterscore nodig…

De hoogste nieuwe binnenkomer vinden we op plek 21, namelijk H2 maakt daar zijn opwachting! De klapper van de week is MO18-3 dat maar liefst 10 plekken stijgt en op plaats 22 binnenkomt, chapeau dames! Fijn om te noemen maar niet te zien in de top 25: JO18-1 heeft na drie weken de allerlaatste plek verlaten! 

Alle teams van de top 8 hebben tot nu toe al hun wedstrijden gewonnen en de top 11 heeft in de voorcompetitie geen wedstrijd verloren. Met deze hele mooie prestatie gaan we de laatste competitiewedstrijd voor de herfstvakantie in. 

Na de vakantie start voor de jeugd de tussencompetitie (behalve voor de suptoppers) en staan er nieuwe tegenstanders op het menu. Deze tegenstanders sluiten beter aan op het niveau van de teams en dat zal ook terug te zien zijn in de Forescate supercup! Dat wordt dus aanpoten voor de teams die nu bovenaan staan. Mocht jouw team echter niet (meer) in de top 25 staan: de nieuwe indeling biedt perspectief dus… op naar de tussencompetitie!



 
Bijlage: 04SUPERCUP20221002.pdf
 

terug naar vorige scherm