Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Ook na de zaalperiode en de winterstop is er weer een Jeugdspreekuur!

Heb je als Forescate jeugdlid bij of na het hockeyen last van een sportblessure? De fysiotherapeuten van Paulides weten raad! Je kunt vanaf aankomende week op woensdagen tijdens de veldperiodes langs op de club voor een consult.

 

Het blessurespreekuur wordt aangeboden door Paulides en Partners. Zo kun je snel weer heerlijk blessurevrij sporten.

Het consult vindt plaats in de EHBO-ruimte bij de kleedkamers. Het onderzoek duurt ongeveer tien minuten en bestaat uit een kort vraaggesprek (de intake), een lichamelijk onderzoek en uiteindelijk een conclusie met adviezen.

 

Het kan zijn dat de fysiotherapeut je oefeningen meegeeft, doorstuurt naar de huisarts, of iets anders voorstelt. Met dit advies kun je natuurlijk doen wat je wilt; het verplicht je tot niets.

 

Ben je onder de 16 jaar, neem dan een ouder mee naar het consult.

Wanneer je tussen de 16 en 18 jaar bent, is het voldoende om een schriftelijke toestemming van een ouder mee te nemen. Let ook even op de huisregels die gelden rond het bezoek aan het spreekuur, deze vind je via deze link.

 

De komende periode kan je langskomen op:

woensdag 15, 22, 29 maart

woensdag 5, 12, 19 en 26 april

elke keer van 17:00 – 17:30 uur.

 

We hopen dat jullie gebruik maken van deze fijne regeling en niet met blessures blijven doorspelen. Op een soepele tweede seizoenshelft!

 
 

terug naar vorige scherm