Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Huldiging kampioenen seizoen ‘22/’23


Tijdens de zeer geslaagde BBQ, om de afsluiting van het lustrumjaar en het hockeyseizoen te vieren, werden de volgende kampioenen door onze voorzitter in de "spotlights” gezet en gehuldigd.

JO18-1

Jullie hebben een mooi en goed seizoen gedraaid. De selectie was vanaf de start van het seizoen klein en daar lag al meteen jullie eerste uitdaging. Super hoe jullie dat allemaal hebben gedaan, met steeds wisselende invallers in de voorcompetitie.

 

Op een haar na net niet de eerste doelstelling gehaald. Jullie werden ingedeeld in de 1e klasse en daar kwam jullie nieuwe doelstelling kampioen worden. Dit werd lastig om dat jullie ook nog te maken kregen met de nodige en langdurige blessures. Hierin bleek jullie drive en veerkracht. De punten werden binnen gesleept en de thuiswedstrijd tegen HDS stond het teken van het binnen halen van het kampioenschap. Het werd een dolle wedstrijd waar alles in zat en in de laatste seconde net geen kampioen. Direct schakelen, dat deden jullie en de week daarna behaalden jullie de gestelde doelstelling. Super knap en een mooie bekroning op jullie inzet. Bedankt voor de gebrachte spanning en sensatie en de ultieme prijs die daarbij hoort: kampioen – super prestatie.

 

Coach: Noud Stikkelorum
Manager: Marc Lelieveld
Spelers: Nick, Jip, Tim, Maarten, Finn, Stijn, Joep, Ruben, Noel, Mike, Olivier en Steph

--------------------------------------

 

MO18-2

MO18-2 heeft een mooi seizoen gehad waarbij de meiden hard hebben gevochten voor een mooi resultaat. Het was het mogelijk om elkaar uit te dagen en te overleggen wat nodig was voor de titel.

Grote dank voor beide aanvoersters Fleur en Eva die als voorbereiding op de overgang naar de senioren al veel zaken binnen het team oppakten en organiseerden.

 

Tot aan de thuiswedstrijd tegen Nieuwkoop (nummer 1 tegen nummer 2 )was er geen vuiltje aan de lucht en ging het in 1 streep naar de titel. De wedstrijd werd gewonnen maar we hadden gespeeld met invalsters die niet mochten invallen en er werd door Nieuwkoop protest aangetekend. Het protest van Nieuwkoop was terecht en hierop werden 3 punten in mindering gebracht en de wedstrijd moest worden overgespeeld. Hier werd het karakter van het team duidelijk door op een stille zaterdag ochtend op Forescate revanche te nemen en Nieuwkoop met 4-0 naar huis te sturen. Daarna hielp LOHC ook nog mee door onverwacht een keer gelijk te spelen, waardoor de mindering in punten ook ongedaan werd gemaakt. Meiden chapeau en succes met de studies waar ook in Nederland of in jullie volgende teams in de junioren of senioren.

Coach: Frans Dagelet
Manager: Martine van Nieuwkoop
Speelsters: Fleur, Anne-Victoria, Kim, Bregtje, Anna, Koosje, Isabel, Eva, Mirre, Femke, Rosanne, Rozalie, Sterre, Danea, Sophie


--------------------------------------

 

 

MO16-1

Gefeliciteerd met jullie kampioenschap in de 1e klasse met het MO16-1 hockeyteam! Het is geweldig om te zien dat jullie niet alleen succesvol waren, maar ook een sterke dynamiek en enthousiasme hebben.

Een positieve dynamiek in het team is een krachtige motor voor succes. Het feit dat jullie enthousiast zijn en goed samenwerken, heeft jullie ongetwijfeld geholpen om uit te blinken in de competitie. Het behouden van dit enthousiasme en de positieve energie is belangrijk, zelfs na het kampioenschap.

Dank je wel Esther Zonneveld, voor het 2x training geven en coachen op de zaterdag. Je hebt een geweldig resultaat neergezet met deze meiden! Ook Frieda bedankt voor het managervanditteam!

 

Coach: Esther van Zonnenveld
Manager: Frieda Ansink-van Emmerik
Speelsters: Madelon, Robinn, Isabel, Veerle, Rozemarijn, Alana, Floor, Karlijkn, Jade-Isis, Elke, Sarah, Carmen, Philine en Didi

--------------------------------------

 

MO16-2

Gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap in de 2e klasse met dit super leuke hockeyteam! Het is iedere week weer een feestje om jullie als team te zien samenwerken en met Joris als coach/trainer dit kampioenschap te bereiken. Joris die jullie 2 keer per week training geeft en coacht zaterdag. Geen wedstrijd verloren: een terecht resultaat neergezet! En natuurlijk manager Marc niet te vergeten, zijn enthousiasme en scherpe appjes gaan we zeker missen!

 

Over onze meiden;

- Een aantal gaan naar de A-lijn: Wies, Lindy, Charlotte, Isabelle en Lynn. Heel veel succes daar
- Eva, jij gaat Forescate verlaten. We wensen je veel plezier in Den Haag!
- Vosse, Loeky, Eline, Roosmarijn, Belle, Aimee, Florine, Nina en Noortje; nog een jaar in de B-lijn

We zien elkaar volgend seizoen weer langs en op het veld. Ik kijk ernaar uit. Geniet van jullie succes als kampioenen en maak je klaar voor nieuwe uitdagingen waar je kunt blijven groeien en genieten in het hockeyspel, hopelijk nog langbijForescate!

 

Coach: Joris van der Zwan
Manager: Marc Gelderblom
Spelers: Loeky, Isabelle, Roosmarijn, Eline, Noortje, Eva, Belle, Nina, Wies, Lynn, Aimee, Lindi, Charlotte, Florine en Vosse

--------------------------------------

 

 

JO14-2

Jullie hebben dit jaar heel hard gewerkt om dit kampioenschap te behalen, er werd hard getraind. Mede door de trainer en coach Lucas Havekes zijn jullie dit jaar tot een goed team gegroeid. Het jaar begon ook al met een eerste plek in de voorcompetitie. In de zaal was er even pech door een geblesseerde keeper maar in maart was Thijmen weer hersteld voor de laatste ronde. De competitie werd vorige week al bepaald met een wedstrijd tegen de nummer 2 uit de poule Noordwijk, maar gelukkig werd die met 8-1 gewonnen.

 

Alle ouders, opa’s en oma’s leefden mee en er was veel support, ook externe dingen hielpen mee zoals mooie foto reportages van Aldo van der Meulen en leuke stukjes tekst en gemonteerde films werden er geproduceerd door Martijn Richters. Het samenspel van de jongens is leuk om naar te kijken. Kortom de sportieve spelers van de JO14-2 zijn toppers!! Gefeliciteerd met jullie kampioenschap.

 

Coach: Lukas Havekes
Manager: Fiona Craenen
Spelers: Tijs, Koen, Bastiaan, Yoeri, Jens, Bas, Floris, Thom, Sverre, Wout, Nathan, Thijmen, Timo

--------------------------------------

 

 

JO14-4

Dat dit team kampioen is, is meer dan terecht! Hier staat namelijk een echt team. Samen

spelen, elkaar coachen en helpen. Hierdoor werd het spel beter en beter. De overwinningen

gingen steeds meer vanzelf. Als jullie achter kwamen wisten jullie het bijna altijd weer om te

buigen in een winst. Dit zijn strijders, die niet snel opgeven. Met mooi en attractief hockey

zijn jullie de terechte kampioen!

 

Coaches: Mark Nowee en Matthijs Bolkenstein
Manager: Pim Jonker
Spelers: Naud, Lucas, Mats, Jelle, Rogier, Joep, Kyran, Sam, Felix, Derk, Mats, Quin, Jesse, Sepp, Tiemen en Beau

--------------------------------------

 

 

MO12-3

Gefeliciteerd met jullie kampioenschap. Het is fantastisch om te zien dat jullie vol enthousiasme de zaal uit zijn gekomen, samen met jullie coaches Erik en Robbert. Jullie gingen gelijk goed van start en hebben niet meer losgelaten, alle 10 wedstrijden gewonnen, echt ontzettend knap en dus een meer dan terechte kampioen. Samen met Clarissa, de moeder van Julia, werden er regelmatig teamuitjes georganiseerd. Hierdoor gingen jullie nog beter samenwerken, niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten.

 

Kortom een team waar Forescate trots op is. Veel dank ook aan Erik en Robbert, die elke wedstrijd weer vol energie voor de dug-out stonden! Wij wensen jullie een hele fijne zomer en zien jullie volgend seizoen gelukkig allemaal terug in 1 van onze teams in de O12 of O14 lijn. Alvast heel veel plezier voor volgend seizoen, maar nu eerst genieten van julliekampioenschap!

 

Coaches: Erik de Jong en Robbert van Holstein

Speelsters: Feline, Isabella, Roos, Linde, Femke, Floor, Suze, Isa, Sophie, Pom, Femke, Jacqueline, Leonora, Vanya en Julia

--------------------------------------

 

JO12-2

Kampioen geworden op de laatste speeldag door een prachtige 6-0 overwinning. Wat een bijzonder jaar was het! Het was een jaar waar we samen moesten leren spelen, maar tegen hele goede tegenstanders!

Het was een jaar waar steeds beter gingen spelen, maar toch net niet wonnen. Een jaar waar we een hecht team werden, fantastisch hockey lieten zien en vooral lol met elkaar hadden! Uiteindelijk werd het een jaar waar we steeds beter gingen en bijna alles wonnen en het kampioenschap binnenhaalden! Wat een gek, spannend en fantastisch hockey jaar!

Coach: Vincent Spaans
Manager: Irene Lips en Esther Boef
Spelers: Teun, Dex, Max, Finn, Casper, Hai-Jun, Mees, Justin, Mees, Joep, Tim, Koen, Boris, Manne, Alexander

--------------------------------------

 

 

 


Forescate Supercup

Het kan u, middels de wekelijkse (c)updates, niet zijn ontgaan dat wij sinds dit seizoen een nieuwe prijs in het leven hebben geroepen "De Forescate Supercup”. Binnen deze supercup spelen onze teams van de veteranen tot en met de O12 jeugd, naast hun eigen competitie ook een interne competitie. Wat houdt dit in; Iedere week tellen we van de Veteranen tot en met de O12-teams de resultaten op en houden deze bij tot het einde van het seizoen (exclusief het zaalseizoen). Aan het einde van de lentecompetitie zal het team met de meeste punten er vandoor gaan met de Forescate Supercup.

 

Voor de trouwe volgers van de Supercupdates zal het geen verrassing zijn welk team er straks met de cup vandoor gaat, maar eerst willen we nog een aantal bijzonderheden aanhalen:

-Er zijn een kleine duizend wedstrijden gespeeld

-Het is de scheidsrechterscommissie wederom gelukt om voor alle thuiswedstrijden (+/- 500) 2 scheidsrechters te vinden.

-In deze duizend wedstrijden heeft Forescate dik 2.500 keer het net weten te vinden en hebben we ook een kleine 2500 keer mogen vissen

-We van de wedstrijden 45% winnend hebben afgesloten, in 10% de punten moesten delen en 45% de punten moesten laten aan de tegenstander.

 

En dan nu de top 3 van de Forescate Supercup




-Voor plek 3 was het tot op de laatste speeldag enorm spannend. Wordt het JO14-1 of JO12-1?

JO14-1 had voorafgaand een minimale voorsprong van 0,01%. Door hun winst van vandaag hebben ze de derde plek veilig gesteld.

-Plek 2 is voor onze Dinsdag DA, deze dames hebben een fantastisch seizoen gespeeld en bleven onze nummer 1 wekelijks op de hielen.


-Onze nummer 1 en winnaar van de Forescate Supercup: M016-1.
Over een fantastisch seizoen gesproken. Deze meiden hebben van de 20 wedstrijden er 18 gewonnen, 1 gelijk gespeeld en 1 verloren en hiermee de meer dan verdiende winnaar.

 


--------------------------------------

 

Kevin Segeren Bokaal

Winnaar: Karlijn Jaspers, MO16-1

 

Ze heeft een groot aandeel gehad in het kampioenschap voor MO16-1, maar 17 keer gepasseerd! Ze keept pas 3 jaar (MO14-1, MO16-1 en MO16-1), is keeperstrainer, trainster van JO14-3 en lid van het barpersoneel. Een meer dan verdiende bokaal voor deze fantastische keepster.


 
 

terug naar vorige scherm