Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Van de voorzitter: Laatste wedstrijden
Laatste wedstrijden A t/m C jeugd en spannende competitie Heren 1

Het einde van de competitie nadert. De senioren teams hebben nog enkele wedstrijden voor de boeg terwijl de jeugd teams in de A, B en C lijnen dit weekend hun laatste wedstrijden zullen spelen. 

Voor de meeste teams zijn de eindstanden in de poules al bepaald. JA1 vierde afgelopen zaterdag het kampioenschap in de eerste klasse nadat ze eerder dit jaar ook al het zaalkampioenschap hadden binnen gehaald. Spannende wedstrijden zijn er voor MA4 en MB8 die mogelijk het kampioenschap binnen kunnen halen. Met nog twee speelronden te gaan hebben ook verschillende D-teams uitzicht op het kampioenschap.

Voor heren 1 is de competitie al het gehele jaar spannend. Forescate staat momenteel op de 4e plaats en doet mee voor een promotie naar de 1e klasse. Nummers 1 tot en met 3 plaatsen zich rechtstreeks en via de 4e plek kan promotie worden afgedwongen na play-offs. De eerste vijf teams in deze competitie geven elkaar al het hele jaar weinig toe. De wedstrijden zijn soms echte nagelbijters en het is voortdurend stuivertje wisselen bovenaan. De naaste belagers van Forescate voor de topposities spelen dit weekend tegen elkaar wat betekent dat er ergens door de concurrentie punten gemorst moeten worden. Doelsaldo kan nog wel eens belangrijk worden. Voor degenen die van rekenen houden een mooie opgave. 

De mannen van Forescate spelen zondag thuis tegen Purmerend dat 9e staat. Ik hoop dat er veel supporters langs de lijn zullen zijn om ze aan te moedigen. Sowieso hoop ik dat alle spelers van Forescate en hun supporters een goed hockeyweekend zullen hebben en kunnen genieten van de laatste wedstrijd(en) van het seizoen.

Martijn Schoonhoven

 
 

terug naar vorige scherm