Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws van de Grote Clubactie

Inleveren clublotenboekjes
Ben je klaar met verkopen? Wil je kans maken met je team op gratis clubeten op een gezellige vrijdagavond in maart/april? Zorg dat je minimaal 10 loten hebt verkocht en LEVER JE BOEKJE IN (blauwe brievenbus in gang clubhuis). 15 november moeten alle boekjes zijn ingeleverd!


Gratis clubeten: de eerste prijswinnaars
De volgende teams hebben gemiddeld per speler 10 loten verkocht en mogen met team en coaches gratis naar het clubeten en de teambingo.
J6E1, J6E2 en J6E4, Gefeliciteerd!

Er zijn een aantal teams al heel dicht in de buurt: JD1, J8E1, M8E1

Coaches en Managers van de E en D teams: Roep alle kinderen op minimaal 10 loten te verkopen en hun boekje zo snel mogelijk in te leveren.



50 loten verkocht met je teamgenoot? Win een clinic met Mink van de Weerden
Heb je samen met je teamgenootje 50 loten verkocht? Via de website van de Grote Clubactie kun je je aanmelden voor een gratis Clinic van Mink van de Weerden, de strafcornerspecialist van het Nederlands Elftal, op 25 maart 2020 in Asten. Meer informatie hierover en de link om je hiervoor aan te melden vind je op de website van de Grote Clubactie:  KLIK HIER voor de link.
https://tools.clubactie.nl/5ef0e236-55f4-4f89-bb64-a2ff43d7bf8a/


Natuurlijk hoef je niet alleen maar voor de hockeyclinic te kiezen, er zijn ook teamclinics voor Atletiek, Freerunning, Korfbal, Taekwando, Turnen, Voetbal en Volleybal.


Ook is er dit jaar een landelijke "Kids-verkoopwedstrijd” voor de verkopers van de meeste loten waarin kans maakt op één van de ruim 100 fantastische prijzen zoals een Nintendo Switch, een fiets of één van de andere mooie prijzen!


Daarnaast zijn er extra teamprijzen: zoals een bioscoopzaal met het team,
een dag naar Bobbejaanland of een gloednieuwe outfit van Masita!


Schrijf je dus ook voor deze win-mogelijkheden in via de link naar de Grote clubactie-site: KLIK HIER

 
 

terug naar vorige scherm