Forescate D1 – Alecto D1

Na een week vol regen, was het afgelopen zondag een zonnige hockeydag. Op het programma voor MHC Forescate Dames 1 stond Alecto Dames 1, een degradant uit de overgangsklasse.

Het eerste deel van de wedstijd gingen de twee teams gelijk op. Helaas werd er een gevaarlijk bal gespeeld vanuit achter, Alecto onderschepte de bal en scoorde de 0-1. Forescate bleef werken en creëerde enkele kansen, welke helaas niet in het goal van de tegenpartij belanden. Alecto scoorde wel met een slag vanaf rand cirkel, 0-2. Met deze score ging Forescate de rust in.

Vroeg in de tweede helft maakte Lise van der Kruk een soloactie, via de achterlijn kwam zij de cirkel van Alecto ingelopen. Ze speelde enkele tegenstanders uit en schoof de bal in de korte hoek, 1-2. Bij vlagen liet Forescate goed spel zien maar Alecto verdedigde clean waardoor aanvallen werden afgekapt. De 1-3 werd vervolgens gemaakt uit een strafcorner, en vlak voor het eind werd op een identieke wijze de 1-4 gemaakt.

Gelukkig maakte een gezellige TD en de muziek van dj Tak Tak veel goed!