Wedstrijdverslag MHC Zoetermeer D1 – MHC Forescate D1

Na een rommelige voorbereidingsweek door veel zieken, speelde MHC Forescate D1 zondag 2 oktober tegen MHC Zoetermeer D1. Zonder coach Daniel Hulkenberg en aanvoerder Milou Raap, maar met Dominique Lingeman als vervangend coach.

In het eerste kwart speelde Zoetermeer hoge druk, Forescate had het lastig met uitverdedigen. Toch verweerden zij zich kranig en bleef de stand 0-0. In het tweede kwart bleef Zoetermeer drukken, wat resulteerde in de 1-0 vanuit een veldgoal.

In de tweede helft werd Zoetermeer steeds fysieker, in totaal trokken de scheidsrechters vier keer een groene kaart voor de speelsters van Zoetermeer. Forescate kon steeds meer onder de druk uit hockeyen en er werden een aantal kansen gecreëerd. In Q4 hockeyde Forescate veel op de helft van Zoetermeer en een doelpunt hing in de lucht. Helaas scoorde Zoetermeer, nadat Forescate een gele kaart ontving, halverwege het kwart de 2-0.

Er had meer in gezeten, maar met een half fit team was dit al een hele prestatie. Gebrand om volgende week punten te halen, hoopt Forescate jullie volgende week langs de lijn te zien en horen.