Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Wedstrijdverslag Alphen D1 – Forescate D1
Met een volledig team aangevuld met Lotte uit de MA1, trad Forescate D1 zondag 30 oktober aan tegen Alphen D1; de koploper van de competitie.  

 

Het eerste kwart begon Forescate wat afwachtend, maar beide teams bleken aan elkaar gewaagd. Forescate wist de bal goed te onderscheppen maar de dames leden meer balverlies dan nodig. Via de achterlijn kwam Alphen een aantal keer met een dribbel de cirkel in van Forescate. Al snel hadden zij hun eerste strafcorner te pakken, welke zij scoorden; 1-0. Al snel forceerde ook Forescate een strafcorner en Anouk van Zonneveld legde de bal er mooi in; 1-1.  

 

De reeks van strafcorner-goals bleef in stand, Alphen scoorde de 2-1. En ook de 3-1 kwam uit een strafbal die voortkwam uit een strafcorner. Alphen ging meer druk zetten, maar hierdoor ontstonden er ook meer gaten aan hun kant. Vlak voor het einde van de eerste helft maakte Forescate hier gebruik van. Jenna van der Kruk speelde vanaf eigen helft een aantal mannetjes voorbij, waarna ze de cirkel in kon rennen. Milou Raap stond klaar bij de paal, om de bal in het goal te tippen; 3-2.  

 

In de tweede helft voelde Forescate dat het erin zat en ze kwamen een aantal keer dichtbij scoren. Weer was het Jenna van der Kruk die meerdere speelsters van Alphen uitspeelde en mooi voorgaf in de cirkel. Ditmaal wist zij Esther van Zonneveld te bereiken, die de bal er knap inlegde; 3-3. Forescate was gebrand op punten en ze gingen er vol voor, helaas kreeg Laurine Broekhuizen 10 minuten voor het einde een onterechte gele kaart. Met 10 man in het veld, werd Forescate verder teruggedreven op hun eigen helft. Alphen forceerde meerdere strafcorners, de verdediging van Forescate hield de eerste 4 goed uit het goal. Helaas tipte Alphen strafcorner nummer 5 in het dak; 4-3. De laatste 5 minuten vocht Forescate voor wat het waard was, maar het bleef bij deze score.  

 

Geen slecht spel en geen slechte score tegen de nummer 1, maar de dames van Forescate voelden dat er meer in zat. Op 6 november speelt Forescate weer thuis om 12:45 tegen Craeyenhout D1, komen jullie de dames naar de 3 punten supporten?  

 
 

terug naar vorige scherm