Wedstrijdverslag Groen Geel D1 – Forescate D1

De laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft stond afgelopen zondag op het programma, de tegenstander was Groen Geel. Na een 1-3 verlies bij de inhaalwedstrijd tegen Rijswijk de donderdag ervoor, waren de dames van Forescate gebrand op de winst. Alle ploegen staan dicht bij elkaar, dus punten waren nodig om met een comfortabele tussenstand de winterstop in te gaan.

Forescate begon scherp aan het eerste kwart. De bal werd netjes rondgespeeld en Forescate wist enkele doelkansen te creëren. Bij de eerste strafcorner van de wedstrijd raakte Milou Raap helaas de paal. Kort erna wisten de dames van Groen Geel een stafcorner te versieren, via een tip-in verdween de bal in het doel; 1-0. Gelukkig was het snel erna raak voor Forescate, Anouk van Zonneveld sleepte een door ons verkregen strafcorner in de touwen; 1-1.

Waar de dames van Forescate in de eerste helft veel kansen hadden, was het Groen Geel die in de tweede helft een aantal mooie doelpogingen had. Echter wisten beiden ploegen niet meer de bal in het doel te krijgen, waardoor de eindstand 1-1 werd.

Op een 8ste plek gaan de dames de winterstop in. Op 5 maart spelen ze weer in hun eerste buiten wedstrijd tegen de Reigers.
In de tussentijd zal Forescate in de zaal in actie komen, supporters zijn uiteraard welkom. Op 11 december staat de eerste wedstrijd om 13:30 gepland in de Poelgeesthal in Koudekerk aan den rijn!