Bericht van Kevin Segeren (H1) uit Latijns-Amerika
Hij was afgelopen weken al afwezig op de hockeyvelden van Forescate, keeper Kevin Segeren van Heren 1. Zijn rol wordt prima overgenomen door Maurits van der Tas, maar wij vroegen ons wel af: 'waar is Kevin op dit moment?'.  Onderstaand een bericht van Kevin die met het Amerikaans zaalhockeyteam op stap is.

'Ik ben op dit moment met het nationale zaalteam van de Verenigde Staten in Montevideo (Uruguay) voor de Pan American Cup. Dit toernooi is vergelijkbaar met het EK, maar dan voor Noord-, Midden-, en Zuid-Amerika. De winnaar van de Pan American Cup plaatst zich voor het WK zaalhockey dat begin volgend jaar in Leipzig wordt gespeeld. Na een voorbereidingsperiode in Schotland, Duitsland, de VS en Canada zijn we afgelopen maandag met een selectie van 12 Amerikaanse zaalhockeyers die normaal in de Nederlandse, Duitse, Engelse en Amerikaanse competitie spelen aan het toernooi begonnen.

Onze eerste wedstrijd was tegen het gastland, Uruguay. Dit bleek een erg defensieve ploeg te zijn, en het duurde tot ver in de tweede helft voordat we de wedstrijd definitief naar ons toe konden trekken. Uiteindelijk wonnen we met 4-0, na een 1-0 ruststand.Dinsdag stond de wedstrijd tegen de - tot dat moment verrassing van het toernooi - Guyana op het programma. Zij hadden in hun eerste wedstrijd Argentinië met 5-3 verslagen. Na een goede start, bouwden we de score in de eerste helft uit tot 4-1. Ondanks enkele slordigheden en kaarten in de tweede helft, wonnen we ook deze wedstrijd (7-4).

Gister (woensdag) speelden we onze derde wedstrijd (tegen Argentinië), en vanwege de resultaten in de overige wedstrijden, zouden wij bij winst al zeker zijn van een plek in de finale op zaterdag. Argentinië begon een stuk sterker dan tegen Guyana, en bij rust keken we tegen een 2-1 achterstand aan. In de tweede helft hebben we dit goed omgebogen, en dankzij een aantal mooie goals met 3-4 gewonnen.Vanavond staat voor ons de wedstrijd tegen Canada op het programma, en vrijdag volgt voor ons een rustdag in aanloop naar de finale op zaterdag. Canada heeft op dit moment de beste papieren om hierin onze tegenstander te worden, maar ook Guyana en Argentinië maken nog kans.'