Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Agenda
Agenda
OKTOBER
“Onderweg naar een duurzame samenleving”
Datum: wo 4   20:00 - 22:00
Locatie: Geen locatie ingevoerd.
Memo: 4 oktober – 20.00 uur – Kruispuntkerk
 
Een duurzaam sportaccommodatiebeleid voor Voorschoten!
 
Een prettige en gezonde samenleving gaat hand in hand met sport en beweging. Sportverenigingen, verenigd in de Sporttafel Voorschoten, leveren daar een bovengemiddelde bijdrage aan. Daarbij zijn ze vrijwel volledig aangewezen op eigen middelen en inzet van leden om die omgeving te creëren en te behouden.
 
Verenigingen hebben altijd de lange termijn voor ogen en lopen graag voorop op het gebied van gezondheid, veiligheid en duurzaamheid. Om dat mogelijk te maken is een goede samenwerking met sterke lokale partners essentieel, bijvoorbeeld op het gebied van accommodaties.
 
Voor het behoud van deze unieke plek van verenigingen in onze gemeenschap slaan wij als sporten beweegaanbieders de handen ineen om samen met de gemeente en ondernemers uit Voorschoten te werken aan duurzame oplossingen voor sport- en bewegingsfaciliteiten die nodig zijn om onze gezamenlijke ambities te realiseren. Vanuit de driehoek van verengingen - gemeente - ondernemers delen wij graag die visies op deze samenwerking.
 
Sprekers:
Lex Eggink – Voorzitter Sporttafel Voorschoten
Hubert Schokker – Wethouder Voorschoten
(mede in portefeuille sport en duurzaamheid)
Harry Wientjens – Directeur Rabobank regio DH
Hockey Fandag
Datum: wo 18   09:00 - 18:00
Locatie: Bestuurskamer,Clubhuis,Veld 1,Veld 2,Veld 3,Veld 4
Memo: De Hockey Fandag is dit jaar bij MHC Forescate!
 
Wil jij in de herfstvakantie op 18 oktober hockeyen met de internationals van Oranje? Dat kan! Krijg tips van Yibbi Jansen over het slepen van een strafcorner en leer hoe je moet scoren van Duco Telgenkamp. Omdat de KNHB en Rabobank dit jaar allebei iets te vieren hebben zijn er dit jaar maar liefst 6 fandagen door het land en dus ook bij ons op de club.
 
De Hockey Fandag is inmiddels een jaarlijks fenomeen geworden. Jeugdige Oranje-fans krijgen een onvergetelijke dag met clinics, handtekeningen en foto’s met de kersverse Europees kampioenen. De opzet is dit jaar iets anders dan voorheen. Kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 kunnen zich individueel opgeven voor deelname aan de Fandag, maar je kan ook een vriendje of vriendinnetje meenemen. Ook nieuw dit jaar: iedereen is welkom! Dus je hoeft geen lid te zijn van onze hockeyvereniging. De internationals van Oranje verdelen zich over de verschillende locaties door het land, per locatie zijn er dus andere dames en heren van Oranje aanwezig!
 
Aanmelden voor de Hockey Fandag kan tot 4 oktober via de onderstaande link:

https://www.knhb.nl/nieuws/hockeyen-met-de-helden-van-oranje-geef-je-op-voor-de-hockey-fandag
BFF - Oktoberfest bij Forescate
Datum: vr 27   20:30 - 00:15
Locatie: Clubhuis
Memo: Toegangsprijs voor vrienden € 10,-- Toegangsprijs voor niet vrienden € 15,--
Wat krijg ik hiervoor? Toegang tot het slechtste feest van het jaar en een fout welkomst drankje. De opbrengst van het feest zal volledig gebruikt worden voor een nieuw spaardoel van De Vrienden van Forescate!
Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://www.vriendenvanforescate.nl/events/bff-oktoberfest/
A/B Feest
Datum: za 28   20:30 - 00:15
Locatie: Clubhuis
Memo: Op 28 oktober is het weer tijd voor een AB-feest! 🕺
A-leden mogen twee intro's meenemen & B-leden één intro.
De kaartverkoop is op de club op: 9 oktober van 18.00 tot 19.00 12 oktober van 17.30 tot 18.30 27 oktober van 16.30 tot 17.30
Koop een kaartje en kom gezellig meefeesten @mhcforescate ! ✨
NOVEMBER
C/D Feest
Datum: za 4   19:30 - 23:30
Locatie: Clubhuis
Memo:
Thé Dansant
Datum: zo 12   16:00 - 20:00
Locatie: Clubhuis
Memo:
PUBquiz
Datum: vr 24   20:30 - 00:15
Locatie: Clubhuis
Memo: