zat 1 feb - zon 2 feb - zat 8 feb - zon 9 feb - zat 15 feb - zon 16 feb - zat 22 feb - zon 23 feb

8 maart | Senioren

Dames 1 5254  Dopie D1       n.n.b   info
Dames 2 14749  D.H.C. Hudito D4       n.n.b   info
Dames 3 14709  HV Victoria D9       n.n.b uit -   info
Let op: Uittenue mee!
Dames 4 14748  L.S.C. ALECTO D8       n.n.b   info

Dames A 5469  A.M.H.C. Rood-Wit DB       n.n.b uit -   info
Dames B 18242  HC Schiedam DB       n.n.b   info

Heren 1 5324  HC Schiedam H1       n.n.b uit -   info
Heren 2 13264  HC Waddinxveen H2       n.n.b uit -   info
Let op: Uittenue mee!

Veteranen A 16913  HC Ypenburg HA       16:30 uit -   info
Veteranen B 16920  L.S.C. ALECTO HC       n.n.b   info

8 maart | Overig

8 maart | Jongste Jeugd

Benjamini Meisjes  !Reservering training onderling       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Meisjes  !Reservering       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3

Benjamini Jongens  !Reservering       09:15 2 Polytan Tokyo  info
Benjamini's op veld 2, tot 10.30

Kabouters Jongens  !Reservering training onderling       09:30 3 Polytan London  info
Kabouters op veld 3